Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2009 21:59 - "Турция не трябва никога да става член на ЕС" - Никола Рачев от Атака мотивира своята позиция
Автор: kpuc Категория: Политика   
Прочетен: 4887 Коментари: 5 Гласове:
0



imageНикола Рачев е роден на 19 септември 1983 година в София. Завършил е Националната природо математическа гимназия. В момента следва медицина в Медицинския университет в София. Владее английски, испански и руски език. Член е на младежката "Атака" от близо 3 години. Хоби - спорт, тренирал е кикбокс. Обича да чете историческа литература. Любим автор - Захари Стоянов.


В каква посока трябва да се развива ЕС според вас - към Съединени европейски щати или към съюз на Европа на нациите?

Никола Рачев: "Според мен ЕС трябва да се развива към Европа на нациите, тъй като по този начин би могла да се запази националната идентичност на България - нещо, за което политическа партия "Атака" се бори."

Какво е вашето мнение за разширяването на ЕС, трябва ли Западните Балкани и Турция - и кога, да станат страни, членки на съюза?

Никола Рачев: "Според мен никога. Категорично "не" на Турция в ЕС, тъй като Турция, както добре знаем, е наследник на Османската империя, на нейните ценности и на нейната религия, и тези ценности са абсолютно несъвместими с европейските. По никакъв начин Турция не би работила в интерес на ЕС. Освен това, ако Турция бъде приета в ЕС, това ще позволи на турски граждани да идват и да гласуват за български парламентарни избори и за евроизбори."

Какви трябва да са приоритетите на българското членство в ЕС?

Никола Рачев: "Основните приоритети на българското членство в ЕС са четири. На първо място искам да посоча отварянето на блоковете в АЕЦ "Козлодуй". Както добре знаем, тяхното затваряне не беше задължително условие за нашето членство в ЕС. На второ място, според мен трябва да бъдат премахнати производствените квоти или най-малко те да бъдат повишени, тъй като в момента наложените квоти в България са смешно малки. Според мен на трето място трябва да бъде прилагането на европейско социално законодателство в България и не на последно място според мен не трябва да бъде позволявано на ЕС да се намесва в религиозни въпроси."

Какви биха били вашите лични приоритети, ако бъдете избран за представител на България в Брюксел?

Никола Рачев: "При положение, че бъда избран за представител на България в ЕС, моят основен приоритет ще бъде да използвам възможността да проуча европейското здравеопазване, системата на здравеопазване в различни европейски страни и евентуално прилагането на това здравеопазване в България, тъй като в момента системата в България на здравеопазване не работи в интерес на болните."

Никола Рачев е кандидат за евродепутат на политическа партия "Атака" и е на седмо място в изборната листа.



Анкетата е осъществена със съдействието и подкрепата на БНТ1.



Тагове:   атака,


Гласувай:
0



1. анонимен - И копелетата не трябва да стават
04.06.2009 23:15
евродепутати, защото са синове на кучки!
Какъвто е случаят с Никола Рачев - извънбрачното внуче на комунистическия ген. Никола Рачев.
Много бързо си измиват гъзовете и се пребоядисват тия от Атака, шибани ненормалници!
цитирай
2. анонимен - "Владее английски, испански ...
04.06.2009 23:18
"Владее английски, испански и руски език."
Що ме караш да се смея, тоя е шизофреник. Има досие в Психодиспансера!
цитирай
3. hardrock - Браво Никола!!!
05.06.2009 15:42
Браво на Никола, един истински млад българин и патриот, дано има повече като него.Колкото до първите два коментара мога да кажа само , че простотията не ходи по гората , а по хората. Тези два протурски изрода владеят отлично изразните средства на комунистическите ибрикчии, да клеветят и хулят тези, които не им са удобни. Партия Атака продължава да бъде най истинската патриотична Българска партия !!! Долу антиконституционната и терористична сган ДПС, начело с изрода Доган!!!АТАКА !!! ПОБЕДА !!! Треперете протурски мекерета !!!
цитирай
4. анонимен - Lord of Strategy
07.09.2009 19:21
Езикът на коментарите е напълно в стил Атака, така че които и да сте не им подражавайте. България никога не е губила до толкова суверенитета си както сега след влизането в ЕС /може би само през Османското робство/. Византия е нанесла не по-малко беди на страната и народа ни, но такива са били времената. Ние също сме проливали "балканска кръв" спомнете си за Крум и Калоян. Ние сме и се надявам да си останем българи, но това не означава, че не трябва да сме толерантни; в това е част от силата на народа и духа ни.
цитирай
5. анонимен - джинсы ли купить
05.11.2012 01:19
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://hongoo.ir/index.php?subaction=userinfo&user=WetsAttaria>купить недорого футболку </a> брендовая одежда интернет магазин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-пальто-зимнее»>купить пальто зимнее</a> где купить нижнее белье <a href=http://hostfaq.ru/user/tinnynunc/>шубы из норки распродажа </a> магазин для беременных ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra belgie </a> - kamagra bijwerking : Kamagra Buy in UK Online : Discount for re 5 7 % <a href=http://info-kamagra.com/>cheapest kamagra in uk </a> - kamagra oral jelly php
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kpuc
Категория: Политика
Прочетен: 253253
Постинги: 62
Коментари: 212
Гласове: 554
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031